HABERLER VE ETKİNLİKLER
YENİ! Nihai Liste

 

 

 

 

2018-2019 Akademik Yılı YÖK yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

 

 

ÖNEMLİ: Başvuru yaptığınız yükseköğretim kurumunun sizden talep ettiği ekstra başvuru belgeleri olabilir. Lütfen karşı kurumla iletişime geçerek başvuru belgelerinizi ve bunları göndermeniz gereken son tarihi öğreniniz. Belgeleri istenilen tarihte/tarih aralığında karşı kuruma iletmediğiniz takdirde başvurunuz kabul edilmeyebilir.

 

 

ÖNEMLİ: Güz dönemi için kabul edilen öğrenciler: Gitmek isteğiniz Üniversitelerin web sayfasından karşı kurumda alabileceğiniz dersleri inceleyerek öğrenim protokolünüzü bölüm Mevlana Değişim Programı koordinatörünüzle doldurunuz. Öğrenim Protokolünüzü bölüm koordinatörü ve bölüm başkanınıza imzalattıktan sonra en geç 25.05.2018 tarihine kadar birimimize iletmeniz gerekmektedir. 

 

Tarafımıza iletilen öğrenim protokolleri, öğrencilerin gitmek istedikleri Üniversitelere gönderilecek, karşı üniversiteden onay alınmasını takiben değişim süreci başlatılacaktır.

 

 

ÖNEMLİ: Feragat etmek isteyen Güz ve Bahar Dönemi Öğrencileri: En geç 11.05.2018 tarihine kadar feragat dilekçenizi birimimize iletmeniz gerekmektedir.