HABERLER VE ETKİNLİKLER
Güney Kore için başvuru yapan öğrencilerin dikkatine

Sevgili öğrenciler,

Güney Kore'de bulunan Inha University için tercih yapanların dikkatine!

Eğer tercih dönemi olarak Güz yarıyılını seçtiyseniz, aşağıdaki link üzerinden yine aşağıda belirtilen tarih aralığında Mevlana Değişim Programı'nın sonuçlarının ilan edilmesini beklemeden karşı kurumun sistemine de başvuru yapmanız gerekmektedir.

Aksi takdirde Mevlana Değişim Programı başvuru sonuçlarınız açıklandığında programa hak kazanmış olsanız bile karşı kurum için başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Eğer Mevlana Değişim Programı sonuçları açıklandığında Inha Universitesi'ne yerleşememe durumunuz olursa, başvurunuzu yine sistem üzerinden iptal edebilirsiniz.

---------------------------------

Please note that Inha University receives nominations on a semester basis,  and therefore students who are planning to study at Inha for the Spring semester of 2020 do NOT need to apply now.

- Online Application Website:

• Online Application Opening: 4th (Mon), March 09:00 (Korean Time)

• Online Application Deadline: 12th(Fri), April 23:00 (Korean Time)