HABERLER VE ETKİNLİKLER
Pakistan-Türkiye Araştırmacı Hareketliliği Burs Programı 2019

2019-2020 eğitim öğretim yılında Pakistan ile Türkiye arasında, lisansüstü eğitim gören öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğini esas alan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başlatılması Yükseköğretim Yürütme Kurulu  Kararı  ile  uygun görülmüştür.  Bu çerçevede, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ve çağrı metninde belirtilen alanlarda değişim gerçekleştirilecektir.

Proje  yürütücüleri  tarafından,  Pakistan'daki  yükseköğretim  kurumları  ile gerçekleştirilmesi  planlanan  proje  başvurularının,  05.11.2019  tarihi  mesai  bitimine  kadar  www.yoksis.yok.gov.tr üzerinden girişlerinin yapılması; başvuru çıktılarının ise üniversitemiz Mevlana  Değişim Programı Birimi aracılığıyla  rektörlük  tarafından  üst  yazı  ekinde  YÖK Başkanlığına bildirilmesi gerekmektedir.

Yükseköğretim Yürütme Kurulu Kararı

Çağrı Metni